ПОСЛЕДНИ НОВОСТИ

НЕ СЕ СИТЕ ИСТИ – СИТЕ СЕ СВОИ !

Безбоен е секој ден што ќе го поминеме во осаменост. Тивок ден во кој плачеме кога никој не гледа. Само нашите воздишки ја разбиваат тишината, со која сме заобиколени, чекајќи телефонот да заѕвони. Не, ние не бараме, чекаме да не` побараат! И тоа најчесто ги чекаме оние... Read more

КУЛТУРА

ЗАБАВА

ДАЛИ ЌЕРКАТА НА МОНИКА БЕЛУЧИ ЛИЧИ НА НАЈУБАВАТА ЖЕНА НА СВЕТОТ ?

Девојчето кое се вика Дева, неодамна е фотографирано со татко и` на летување во Рио, а фотографиите го обиколија светот со прашањето – На кој родител личи? Постарата ќерка на Моника Белучи, од бракот со 52 годишниот француски актер Винсент... Read more

ФИЛМ

Fenix.mk - © 2018. Сите права задржани. Design by Goshe Stefanov ©andromedasolution